Nuffnang Mencemburui Blog Aku?

Pagi tadi aku update blog aku menceritakan tentang Software percuma Click Bank. Entah kenapa petang ni aku buka blog  semua iklan Nuffnang aku tak keluar, yang muncul hanyalah logo nuffnang saja. Pelik juga rasanya sebab selama ni ketiga-tiga iklan itu tersergam indah di blog aku ni.

Entah lah Mungkin agaknya Nuffnang cemburu kot tengok aku dok promosi benda lain dalam blog aku ni. Minta maaf bebanyak lah wahai Nuffnang, sebenarnya aku pun tak tahu menahu pasal semua benda ni. Sebenarnya niat aku ikhlas untuk membantu teman – teman yang lain mungkin ada di antara mereka ingin menjana pendapatan dengan cara lain, tidak terniat di hati ini untuk menduakan mu wahai Nuffnang.

Maaf kan lah aku jikalau aku bersalah...hehe

Logo Nuffnang

7 comments

aque said...

ayok... pujuk pat.... hehhehe

Unknown said...

hope you get back your ad. or maybe the server is down?

Chris Salin said...

It's everything ok right now.. Thank guys for your comment

Unknown said...

nuffnang pun boleh merajuk ya

Chris Salin said...

entah lah bro.. mungkin mood nuffnang tak baik tadi agak nya. tadi aku check kat nuffnang dashboard semua bintang hilang. tapi sekarang ok dah, semua kembali normal.

Ir. Jamal said...

Nuffnang ade problem la tadi..Blog Jamal pun kena macam tue jugak..hehe

Chris Salin said...

ooo.. ingatkan nuffnang jealous td hehe..

Blog ini Dofollow dan Auto Approve Sila tinggalkan komen anda untuk mendapatkan back link PERCUMA atau baca "Syarat Mendapatkan Backlink " untuk keterangan lanjut

Powered by Blogger.