Syarat Mendapatkan Backlink

Untuk pengetahuan semua blog chris ini adalah do follow. Nah.. mungkin ada di antara pembaca semua ada yang masih bingung akan maksud do follow ini. Buat anda yang masih kurang mengerti Chris akan menjelaskan nya di sini.

Blog do follow adalah tempat yang paling sesuai tempat para blogger yang sering blog walking dan meninggalkan komen.  Kelebihan blog do follow ni, dia akan menghadiah kan back link kepada url blog anda sekiranya anda memberikan komen di blog tersebut.(semakin banyak back link yang anda dapat menjadikan blog anda semakin beharga di mata google) Dan berprestasi menaikan page rank blog anda.

Cara meninggalkan komen :
Kepada anda yang ingin meninggalkan komen  tetapi  belum mengetahui caranya ikuti langkah-langkah berikut :
- Pilih "Name / URL" jika Anda memiliki blog atau website...

Syarat Mendapatkan Backlink :
1. Blog ini adalah Blog DoFollow. Jadi Semua Link yang keluar dari Blog ini akan mendapatkan Backlink.

2. Mohon anda TIDAK memberi link ke website/weblog  yang "tidak aktif" atau atau laman web "Porno". Bagi yang memberi Link ke laman web berkenaan, maka Komen anda tidak akan dipublish. dan akan di anggap "SPAM"

3. Bagi anda yang ingin berpromosi,  sila  promosikan link anda  sesuai dengan entry  yang sedang dibincangkan. Jika Tidak sesuai, maka komen  Anda tidak akan di Publish.

11 comments

hafiz-ahmad said...

Jelas dan faham.Thanks

chris™ said...

@hafiz-ahmad thank for visit n comment.

Ahmad Fikrizaman said...

Tak dofollow pun... tengok pic ni.. http://i54.tinypic.com/15gs0ec.jpg

chris™ said...

@Ahmad Fikrizaman Thank for comment bro.sekarang bro cek lagi,semua dh ok. cuma yang nofollow tu link yang saya qoute dengan reply button tu je. yang lain tu semua dofollow

Ahmad Fikrizaman said...

@chris™
suma dah ok.. haha..

Anonymous said...

Ui.. Gimana taruh burung yang terbang2 tuh ?
Share Tutorialnya donk

koq burungnya bisa faceebook?

saya cuma ada yang twitter

Mizz Coki said...

Hai Chris, are you Iban? Hehehe.. Selamat Hari Gawai pok! I will follow you too!

Pendapatan BE Kedua Bulan Jun!

chris™ said...

@Anonymous kalau ada masa nnt chris akan kongsi kan tutorial nya di sini mas.

chris™ said...

@Mizz Coki Yup..i'm ibanez. Selamat hari gawai to u too pok hehe..

Mizz Coki said...

@chris™

Hello Chris, bisi pulai ke menoa gawai tu tadi??

chris said...

@Mizz Cokibc ku pulai wai

Blog ini Dofollow dan Auto Approve Sila tinggalkan komen anda untuk mendapatkan back link PERCUMA atau baca "Syarat Mendapatkan Backlink " untuk keterangan lanjut

Powered by Blogger.