OFFSHORE COMPANY IN MIRI



Hi..all
Introducing About Offshore need apologize from you all my readers
because long time no update content for this blog,Because the admin is was in Offshore right now.
During this articel writing, the admin is on OPL anchorage, Between Singapore and Johor Bahru
So..Today Introducing About Offshore wan to present to you all about List of Offshore Company available in Miri.
This maybe very useful for you guys who's looking for Job Vacancies in offshore Industry right now.

 1.Sarku Marine Services


30.Nippon Oil exploration (Malaysia), LTD

May this Company Name and link location can  make easy for you all my dear readers.
specially to somebody who's looking for job in Oil and Gas.

Regards,



20 comments

Ch1L said...

bro,
byk malware la the address

chris™ said...

Aik..banyak malware ke bro..?
setahu saya. ini lah laman web company yang saya senaraikan di atas tu.

energy said...

Close client is looking for Class 1 Marine Engineers with AHTS DP2 10000+bhp experience.
Fly in fly out KL or live in Australia.
Australian pay and conditions to apply.

can send CV to energy.logistic@gmail.com

zul_uk3 said...

http://simenferomiri.blogspot.com/

Anonymous said...

oh kia, you missing alot lagi. saipem, sapura, acergy, ppsb etc. you punya are drilling only, what about constructions i.e. pipelay, platform installation, subsea ....

Anonymous said...

schlumberger, transocean sedco forex, seadrill. semua gaji besar. local company gaji kecik wai...

chris™ said...

Thank Bos for remind me,i'll update soon

Nick said...

Bos, ada sapa2 tahu pasal danforth petroleum sya practical dgn danforth bulan 6 nie, sya in electrical eng. ok tak kerje kat situ, bgi sya info bos tq

chris said...

Nick> Danford ni dia lebih ke subsea servis.macam Decommissioning and removal of subsea pipeline,Decommissioning and removal of subsea structure,Decommissioning and removal of Platform,Seabed Salvage and Clearance,Subsea Trenching dan Single Buoy Moorings (SBM) Repair And Maintenance.

Thank

Ejanz said...

bos..sya ada sijil pipe fitter dan safety course..dah banyak resume dan sijil2 sya hantar kat company oil&gas di miri tp, xde satu pun company call sya sampai sekarang..boleh tolong sya tak?

e-Definers Technology - Web Design Company said...

Hi there. Nice blog. You have shared useful information. Please visit my blog www.edefiner.blogspot.com and follow it if you find it interesting and productive. We are one of the best website design company in delhi having expert website designing delhi.

Anonymous said...

ada tak kekosongan kerja offshore...saya berkelulusan dalam bidang Diploma Welding & Fabrications..dan baru selesai kursus 6g smaw cswip ,TWI .sekiranya ada, boleh email saya ke andy_jimbai@yahoo.com atau call ke no. 013-7096659

27benni28 said...

I like this blog.
This blog is very good.

Anonymous said...

Thanks for all the useful info.you're a caring person, not a 'lokek' one.thanks again bro

benni ricardo said...

Dear Mr/Mrs

Hallo Sir Please Help me Sir I Need the Job
for Position ABLE BODY Sir
And I Have Certificate Offshore Like
1.Bosiet
2.Rigging Slinging
3.H2S
4.Smart Card From Petronas Carigali
5.Medical Check Up From Petronas Carigali
And I Have STCW Certificate Class V (ANT V) For Deck Departement and ANT D And Certificate Competensi like
1.BST
2.PSCRB
3.AFF
4.MEFA
5.OT
6.TF
7.RADAR ARPA
8.RADAR SIMULATOR
9.GMDSS
10.INDOS ANT V

Please Help Me Sir Call me
at mobile phone +6281396947234 Or
Email me at: benni_rikardo@yahoo.co.id
Thank So Much For Your Coopration Sir
God Bless You

Best Regards

Anonymous said...

Is there any post for kitchen crew at platform?

Asrul Wana said...

Need the job for position habitat technician,experience 4 years in habitat.
cetificate:
1.boset
2.smart card
3.medical check up from exxon mobil and petronas
4.LPS (Exxon mobil)
Please contact me : 013-9396631/014-8443395 or email at : asrul.wana@gmail.com
hope any key personal can help me..

Anonymous said...

Hai sir.nak tau ckit ni.saya bru lepas pritikal dalam elektrikal chargerman L1 dan wayeman g2..sekarang saya nak apply keja offshore.safety cos semua dah buat.apply pun byk syarikat dah anta cv..tp sampai sekarang masih belum ada respon... harap encik brik tunjuk ajar ckit.mcm mana nak apply keja offshore ni...013-8175998 wasap saya encik kalau ada maklumat. Tq kawan sekalian.

Anthony Semuel said...

Msh ada kosong msa ni lgi k boss..sya mau cari kja.tq

Unknown said...

ada kerja kosong tak boss dlm bidang eletrik or masak.please contact me 0128079726

Blog ini Dofollow dan Auto Approve Sila tinggalkan komen anda untuk mendapatkan back link PERCUMA atau baca "Syarat Mendapatkan Backlink " untuk keterangan lanjut

Powered by Blogger.